'); document.write(''); }

שֵׁם

המתכון המסורתי ללביבות תפוחי אדמה
ג׳, דצמ׳ 04 2018, 10:00
שמיל הולנד - הוא שם נרדף לניחוחות וטעמי המטבח היהודי המזרח אירופאי. הוא חקר והחייה את המאכלים היהודיים המסורתיים מהמטבח של הגלות האידישאית, וטעימות ממנה הגיש לציבור בספרו המשובח 'שמאלץ'.לבקשתנו נעתר שמיל הולנד, והוא מעניק לגולשי 'שמש אונליין', מתכון מפורט להכנת המאכלים המסורתיים של חג החנוכה.לביבות - לאטקעסהחומרים הדרושים:8 תפוחי אדמה גדולים, מגוררים ל"אטריות" גדולות2 בצלים גדולים מגוררים בפומפיה (מגרדת) דקה2 ביציםפלפל שחור בשפעמלחשמן לטיגוןאופן ההכנה:1. ממליחים את תפוחי האדמה המגוררים וסוחטים היטב לתוך קערה. ממתינים מעט, ואז שופכים את הנוזל ומחזירים את העמילן ששקע חזרה לתפוחי האדמה.2. סוחטים את הבצל המגורר ומוסיפים לתערובת תפוחי האדמה.3. מוסיפים ביצים ופלפל שחור.4. מחממים את השמן, לוקחים מהתערובת כמות של כף גדושה ומשטחים לתוך השמן הרותח. מטגנים עד שמשחים. הופכים ומטגנים מצד שני.5. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג. מגישים.

0

פריטים

לא נמצאו תוצאות
נסה לשנות את החיפוש או המסנן שלך כדי למצוא את מה שאתה מחפש.
אין פריטים

גלריית וידאו

אין פריטים

לחץ כדי לטעון

המשויך לחברה

לא נמצאו תוצאות
נסה לשנות את החיפוש או המסנן שלך כדי למצוא את מה שאתה מחפש.
אין פריטים

דוברים

לא נמצאו תוצאות
נסה לשנות את החיפוש או המסנן שלך כדי למצוא את מה שאתה מחפש.
אין פריטים

ספונסרים

לא נמצאו תוצאות
נסה לשנות את החיפוש או המסנן שלך כדי למצוא את מה שאתה מחפש.
אין פריטים

מארגנים

לא נמצאו תוצאות
נסה לשנות את החיפוש או המסנן שלך כדי למצוא את מה שאתה מחפש.
אין פריטים

סיווגים

הורדות

לא נמצאו תוצאות
נסה לשנות את החיפוש או המסנן שלך כדי למצוא את מה שאתה מחפש.
אין פריטים