שתף את הפוסט:
רשת יש חסד במקום הראשון בדרוג הסל השבועי הזול ביותר מבין הרשתות החרדיות. כך עולה מהשוואה שערכו 'קול חי' ואתר 'פרייסז'.
ע"פ הנתונים שהתפרסמו ב'קול חי': ביש חסד עלות הסל השבוע 481.10. אותו המחיר בדיוק כמו בבדיקה הקודמת שנערכה והרשת שומרת על המקום הראשון בהשוואת הסל המשתלם.
ברמי לוי הסל הוזל בששה שקלים מהפעם הקודמת והשבוע המחיר עומד על 491.40 מקום שני.
באושר עד מחיר הסל הוזל בתשעה שקלים וחצי והוא נותר במקום השלישי עם עלות של 503 שקלים ו-65 אגורות.
ושומרת על התואר הרשת היקרה מבין 4 הרשתות שנבדקו היא שוק מהדרין שם הסל הוזל בשקל ועשרה ועבור אותו הסל תיאלצו להיפרד מ-555 שקלים וארבעים אגורות.
הפער בין מחיר הסל בשוק מהדרין ליש חסד מגיע ל-74 שקלים וחצי – הבדל של 15% בעלות סל קניות.
מוצרים עם פערים משמעותיים בין הרשתות:
גזר טרי עולה ברשת רמי לוי שני שקלים ושמונים אגורות לק"ג. ואילו ברשת יש חסד המחיר הוא 4.90 לקילוגרם – הגבוהה ביותר מבין הרשתות עם פער של 75%.
עבור חבילת פתיתים אוסם יש חסד היא הזולה ביותר עם מחיר של 3.90 ואילו בשוק מהדרין היא תעלה 7.40 פער של 90%
המוצר עם פער המחירים הכי גדול הוא פירורי לחם של אוסם, ביש חסד הוא יעלה לכם רק 3.90 ואילו בשוק מהדרין העלות היא 9.50 הבדל של כמעט פי שניים וחצי על אותו המוצר בדיוק.
יצוין כי לא נלקחו בחשבון מבצעי מועדון ואשראי, כן התחשבו במבצעים שכוללים מינימום קניה של מאה שקלים.
©ShemeshOnline
קבלו את כל העדכונים, האירועים והמבצעים בבית שמש!
הקליקו ובחרו את הפלטפורמה המועדפת עליכם: https://yes.shemesh.co.il/social-h/
חפש עוד
עלינו
לדעת ראשונים
הוסף רישום
רשתות חברתיות