שתף את הפוסט:
הגרלת הדירה בהנחה ה11 של משרד הבינוי והשיכון עשויה להתעכב מעבר לחודש פברואר-מרץ כפי שהיה צפוי, והמספר הכולל של דירות יהיה נמוך מה-10,000 דירות שתוכננו בתחילה. ההערכה היא שההגרלה תצא לדרך עד אפריל, אך התאריך הסופי עוד לא נקבעה.
בהגרלה הקרובה יינתנו עדיפויות ברורות למילואימניקים, נכים ותושבי המקום. כ-45% מהזוכים עשויים להיות חיילי מילואים - כ-4,500 זכאים - מה שמעלה את הסיכוי לתושבי בית שמש לזכות בדירה.
הגרלה זו תכלול דירות גם בערי הפריפריה, מה שגם יכול לכלול את העיר בית שמש. מדובר בדירות במחיר עד 2-2.5 מיליון שקל, עם הנחות משמעותיות שיכולות להגיע ל33- 37%, כלומר חיסכון של מאות אלפי שקלים עבור הזוכים.
בעיריות אחרות שנחשבות לאטרקטיביות בהגרלה, המחיר לדירת 4 חדרים הוא בין 1.7-2 מיליון שקל אחרי ההנחה - דוגמאות לכך ניתן למצוא בפרויקטים בבאר יעקב, ראשון לציון וקריית הצעירים בכפר סבא. גם בית שמש צפויה להיות חלק מהתוכנית הכללית, עם דירות אטרקטיביות לתושבים המקומיים.
הגרלה זו מעידה על ביקוש גבוה לדירות במחיר נגיש, במיוחד עבור רוכשים צעירים ותושבי פריפריה, ומעניקה הזדמנות משמעותית למי שמחפש דירה ראשונה במחיר נמוך מהשוק.
©ShemeshOnline
קבלו את כל העדכונים, האירועים והמבצעים בבית שמש!
הקליקו ובחרו את הפלטפורמה המועדפת עליכם: https://yes.shemesh.co.il/social-h/
חפש עוד
עלינו
לדעת ראשונים
הוסף רישום
רשתות חברתיות